If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
16-ки на 4-и болта едва ли ще се намерят , фланци - пет болта и така може и да се получи
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Доста гледам обяви за 164 напоследък, и ми прави впечатление, че голяма част са с 5 болта. Оригинално ли са си така или са преправяни от 4 на 5? И как става това преправяне? Просто ми е любопитно, мерси за инфото предварително.
За 16ки на 4 болта се сещам за тези от Фиат Купе, но не знам дали отиват на 164.
Здрасти колега
Случайно ти видях темата, дано успея да ти помогна
Аз търсих 4*98 15" за моята и попаднах на едни 16"
Много добре изглеждат, оригинални са от АР (абсолютно не знам от кой модел - иначе са от онези със средноголемите кръгли отвори....е*** тъпото обяснение направих, дано си разбрал...)
Имаха и комплект 4 гуми на тях - двете хубави, двете - не; шарката наподобяваше Eagle1.
Намират се във В.Търново, с/у бензиностанция Ромпетрол при едни гумаджии; искаха им около 600 лв, май е скъпичко, но не знам как вървят 16"...
Ако има някой колега от ВТ може да помогне...
Успех!
166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Там е и проблема, че съм и претенциозен.Тези с кръглите отвори са ми много грозни, немога да разбера хората който са ги измислили и тези който ги харесват. По същия начин стой въпроса с оригиналните джанти на фиат купе.
Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Какво ще кажеш за мойте?4х100мм + ексцебтрични болтове + нови втулки за главините и работата заспа!
Браво колега,НО, според мен черните джанти в момента са някъкъв вид мода или изблик на ексцентричност.Също немога да ги възприема. Те не са красиви,аз немога да видя къде почва гумата, просто се вижда една черна празнина в калника!
Сребристите джанти с големи спирачни дискове отзад , винаги ще се харесват,както жените с дълги коси и големи гърди.
Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
ако намеря като мойте 16 ще поръчам два комплекта че и на мен 15"са ми малки
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
Немога и немога да си намеря ляти джанти, за мойта алфа, кажете освен лада,фиат,ланча кой други марки са на 4х98.
Е аз си имам 14'-ки искам 16-ки
колега аз утре ще зимам една 164-ка и е със 16-ки джанти, обаче ще ги продавам щото са ми много големи, ще ти пратя после снимки ако ги харесаш мое да ги земеш
Comment